skitsnacket

Jag läser ett antal bloggar därute och alla dessa bloggar är inte ett dugg lika förutom på en liten detalj och det är skitsnacket. I en blogg törs tydligen alla säga precis vad de vill, vad de tycker och hur de känner utan att någon direkt konfronterar dem. Visst är det bra. Men folk som inte står för vad de tycker och känner är å andra sidan inte bra personer. Det är väldigt enkelt att skriva saker och låta folk läsa det utan att möta deras blickar när de läser det och vill fråga vad du egentligen menar med det du skriver.
Bloggandet har ändå hjälpt personer att öppna sina hjärtan och låta andra se deras svagheter på ett sätt som för dem är lättare att uttrycka sig i. Men pga. det så ska man inte hellre sluta öppna sig i verkligheten. Man kan inte tro att folk ser igenom en bara för att man uttryck sig på sin blogg att det inte känns så bra. För när man uttrycker sig på bloggen så är det oftast personligt och man som utomstående törs inte direkt fråga vad som döljer sig bakom denna fasad som man har i verkligheten.
Nu kanske det är så att man vill ha en blogg för att just få skriva hur man känner och få denna uppmärksamhet som man behöver som person. Men man kan inte räkna med att folk förstår en bara för att man uttrycker sig på en blogg. Och dessa småpickar som man ger personer men inte direkt skriver ut deras namn är bara förskräckligt. För det är sånt som är skitsnack.

Skriv här

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback