Ett nytt år ska nu komma och det är fruktansvärt välkommet.

Har faktiskt glömt bloggen den senaste veckan, jag lovar att skräpa mig. Det har varit mycket fina och underbara personer som återvänt som jag har umgåtts med. Finns mycket fina och underbara människor kvar här i staden också, såklart, men dessa som återvänder - det blir alltid speciellt då. I alla fall, jag återkommer med vad som hänt och vad jag pysslat med, allt för er nyfikna jäklar.

Annars ville jag önska er ett gott nytt år, och jag hoppas (säkert som många andra) att år 2012 kommer bli ett bättre år. Det kommer inte bli sämre i alla fall, det är jag övertygad om.
Så jag dricker ut det gamla året och spyr in det nya. Nej, inte så roligt ska vi ha det.

Gott nytt år kära folk.


28 December - tvåårsjubileum

Jag hatar en dag, och den dagen är idag.

28 December - bli raderad ur almenackan, tack.

Ho ho

Då har man handlat julklappar och slagit in julklappar, storhandlat och blivit glad och irriterad. Druckit mig snurrig två dagar den här veckan, och allting känns jäkligt fint.

Var till Synsam i onsdags och blev så irriterad, men ändå glad då jag fick vatten på min kvarn. De flesta har trott att jag överdrivit med att jag har ont och klagar, men ja. Synen är betydligt sämre så där har man inte överdrivit i alla fall. Glasögon ska jag tydligen få och jag passar verkligen Inte i glasögon. Men först ska försäkringsbolaget meddelas, men först ska jag träffa läkaren 10 januari. Så en sak i taget.

Har fått långt hår också, M-L hjälpte mig igår så nu är det långt och alldeles kolsvart då det blev nyfärgat av mor också. Så nu är man riktigt fin till jul.
Det är verkligen snart dags för jul. Ikväll blir det provsmakning av julskinka och uppesittarkväll på Bingolotto, fyra lotter har mor köpt så någon vinst borde det allt bli. Imorgon är det äntligen julafton med god mat och upplevelser.
Fick träffa Marre en snabbis idag också, vilket Alltid är precis lika trevligt :).

Imorgon är det verkligen juuuuuuul, så underbart det kommer att bli :D.

Tuesday

Sådär ja. Då har man inhandlat lite julklappar, känns fint åh skönt. Inhandlade även en vardagströja åt mig själv, en guldig sådan för 130:-, rea is the shit. Har även beställt en julklapp åt mig själv och funderar på om inte mamma och pappa ska få ta den som en julklapp. Tror nästan det. Det är i alla fall en adapter till datorn så man kan koppla in datorn med tvn. Men aja, få fundra på det.

Imorgon kommer världens bästa syster hem med Con! Så förjäkla fint! Ska även till synsam imorgon, spänd inför det. Kanske får glasögon, hehe nejdå så illa får det INTE vara.
Sen ska jag väll även färga och fixa håret, nu ska löshåret i! Städade garderoben igår och fann ännu mera hår, så det kan fasen blir bra det här! Lär tvätta det, kamma det och platta det bara, så kanske det kommer i håret på fredag. Jiha!
Så det är så det ligger till.

Och nu, ny musik!

kärlek och romantik

Om man bortser från tidigare inlägget har jag annars haft en av de romantiska och mysigaste veckan i hela mitt liv faktiskt. Så allting känns så fruktansvärt lycklig och underbart. Hade en heldag med Hasseboy idag, med film och massa mys. En riktigt bra och fin avslutning på den här veckan och en mycket fin början på nästa.
Jag är fortfarande lika kär och glad över att jag har min Hasseboy.

Mamma ropar efter förslag till julklappar, men jag har ingen aning om vad jag önskar mig. Faktiskt ingen aning alls. Vet vad jag ska köpa för julklappar till alla andra, men ingen aning om vad jag vill ha själv. Vill ha en klocka, men är rädd för att få en ful klocka. Så det går bort. Parfym får jag alltid så det behöver jag inte önska sig. Så det är komplicerat det där. Kan man önska sig fred på jorden? Fast det kommer nog aldrig att ske.
Ne, jag vet fasen inte vad jag önskar mig. Ingen aning. En ny säng har jag sagt, men det var för dyrt :P. Önskade mig också en flaska Baccardisprit men det fick jag inte önska mig. Så har fasen ingen aning.
Ja, herregud.. ännu ett i-landsproblem.

Så det är helt ok alltså, men jag har ännu ett oroande problem stör mig. Fast ja, allt ska man inte berätta här.

Åh herrejävlar vilken helg det har varit i Ludvika.

Jag har nog aldrig följt nyheterna så otroligt intensivt som jag har gjort över den här helgen. Kollade mer på nyheterna nu än när det var tsunami och flodvågor, terron i Sthlm, ALLT i usa.. Ja, jag tror ni förstår.
Detta är faktiskt totalt sinnessjuk som har hänt i stan. Jag vill inte ens gå förbi platsen där dådet skedde, det är bara så fruktansvärt tragiskt att en hel familj och släkt blev av med sin pappa eller släkting på en plats där ingenting ska ske egentligen. Man finner faktiskt knappt ord. Hela julen, hela tilliten till staden + poliser + ordningsvakter + politiker försvinner i ett brott som aldrig ska kunna begås. Allting är förstört för en familj och för en släkt. Även för deras vänner och bekanta. Alla känner något efter det som skett i staden, men ändå så finner folk knappt något ord till det som hänt.
Detta är en stad som står för trygghet och familjevänligt. Och nu är det precis tvärtom.

Måste bara..

Nu står vi och faller. Vi har inte ekonomin för att kunna försörja poliserna eller för att kunna behålla en akutmottagning, slår igen skolor och avskedar folk till höger och vänster. Det är besparingar överallt, och "fotfolket" går på knäna medans politikerna göttar sig med överflöd i fickpengar och även dessa chefer och VD:r.
Men.. vi har råd att ta in invandrare (inte flyktingar) och hjälpa dessa med bidrag och skolor, och hjälpa dem att komma in i samhället. Men, våra "egna" ungdomar då? Ska inte de smusslas in i samhället också?
Eftersom jag själv är arbetslös och vet vilket jävla helvete det är att komma ut i arbetslivet (och, jag kanske inte ger 100% men jag har mina skäl). Och dessa personer som säger att man är slö och oinspirerad och saknar kraft och allt vad folk säger om mig/oss arbetslösa kan bara hålla käften och vända sin kritik till dem som orkar ta den.

I alla fall det jag vill säga med detta är, och jag är INTE rasist, men hjälp oss själva först innan vi ska hjälpa alla andra (och då menar jag även den ekonomiska krisen som är inom Euron). Sveriges fotfolk går på knäna för att de som redan har det bra får det ännu bättre, och de som har det dåligt får det ännu sämre. Det är det NI har röstat för, kom ihåg det när ni ser Greta, 92, dö på sjukhemmet eller när Ida, 32 och trebarnsmor, sätter sig i skulder till jul. Blir så jävla trött och förbannad på egoister som finns i detta Sverige.
Men för tillfället finns det ju inte ett enda vettigt parti att rösta på heller.

Och ja, detta är mina åsikter.

fredagsmys med apelsiner!

Jag kan ha införskaffat mig den bästa bh:n i hela mitt liv. Mina pattar är stora som apelsiner - äntligen!
Har skämtat om att jag vill skaffa silikonbröst för jag har varit så missnöjd, men det kan alltså bara varit fel val av bh.. Så nu vet ni hur mina bröst är för dagen. Apelsiner istället för mandariner!

Ska ta kort på rummet också, det är fasligt mysigt och underbart. Som jag skrev igår blev det film, och filmen blev "Tomten är far till alla barnen", den måste bara ses varje jul. Börjar och slutar alltid som den ska!

Dagen idag har varit som en enda lång temperaments våg. Började dagen med att vara skitsur men sen runt två blev dagen ljusare och nu är den så ljus så trots det är kolsvart ute. Ska snart öppna mig en flaska vin och blanda mig en grogg denna fredagskväll så jag kommer nog däcka vid 23, brukar bli så på fredagar.

Annars längtar jag bara till nästa vecka. M-l och Con kommer hem, pengarna kommer rulla in, vänner anländer till hemorten, julafton och juldagen. Mycket att se fram emot helt enkelt! Men har man höga förväntningar blir man oftast besviken, så jag har inga förväntningar alls - JODÅ!!! Det är jul tamefan!

Ni får en snurrad M-L och julgran från förra julen :D

 


sååå, några dagar sådär bara.

Måndag;
I måndags anslöt sig tv:n och högtalarna till rummet. Så glad så. Äntligen kan jag se på film, sport och tv-serier på rummet utan att bli förbannad och irriterad på att tv:n låter eller att ljudet försvinner helt plötsligt.
Lite småförälskad blev jag allting eftersom allting går i Dessan-stil, utan att jag ens märkte det. Hann även träffa Hasseboy på förmiddan, sen gick det åt helvete i handbollen. Men ja, mycket bra måndag!

Tisdag;
Ja, vafan hände här? Just ja, Patt-Lena. Fick vända in och ut mig själv igen, och jag faktiskt blivit otroligt mycket öppnare och personligare. Så visst funkar samtal med kuratorer. Murarna som jag tydligen byggt upp helt utan medvetande släpper allt mer mot Pattis-Lenis. Så det bra, riktigt bra. Fick även mig en deal om att jag skulle ringa till Falun om ögat och då skulle hon fixa mig två tider om magen och öronen. Fin deal.

Onsdag;
En onsdag med att "renovera" hela rummet, så nu är det så förbannat jäkla fint. Fick även lite besök av Hasse mitt i allt kaos. Har upptäckt att jag har liknande gener som min far, jag sparar fan på allt.
Gjorde även en spelningslista med gamla rockklassiker, mycket fint! Älskar att jag kan koppla in Iphone:n till högtalarna, och den laddar samtidigt. Så gött!

Torsdag;
Det är alltså dagen idag. Och den tillbringades åka runt i bil till en massa affärer och handla mat och julklappar med mor. Även två vändor till apoteket men där införskaffades inga julklappar, tur nog. Sen blev det mat och sen kom Hasse över. Och nu händer det väll inte så mycket, lyssnar på rockklassiker.. Så ja.
Ringde även till ögonläkaren i Falun och frågade om hur jag ska göra med mitt öga. Där de sa, att det jag känner just nu med värk hela fan är men som jag kommer få leva med, men att jag skulle göra en synundersökning för att kolla om synen förändrats. Såå nästa vecka på onsdag ska jag genomgå en synundersökning, spännande. Eller inte.

Har sett en massa film de senaste dagarna. Twilight och Knocked Up. Och ja det är en massa filmer för mig, och ikväll blir det en till :P Nu blir ni väll väldigt nyfikna på vilken film.. men det får ni veta sen, hehe. Hahaha - omg.

pepparkaksbakeri

Det är söndag igen och helgen blev inte alls som den var tänkt ifrån början. Blev helt jävla solo igår eftersom alla åkte bort, blev riktigt jävla skitsur. Men då öppnade jag en vinflaska och drömde mig bort till våren, då saker och ting ser ljusare ut. Utbildningarna ser dock väldigt oroande ut då jag saknar behörighet till hälften, måste både ha Matte C och D. Men jag vill ta mig en resa till Italien nästa år, eller vart som helst. Räcker gott och väl med Åland iofs.

Veckan som kommer blir det Patt-Lena, kanske besök av Con, förhoppningsvis ny tv, läsa ut böcker, se klart filmer, Ams.
Förhoppningsvis blir det en strålande sista vecka innan jul =)

Pepparkakor blev gjorde idag iaf =D


konsten av att sova och somna

Vaknade med ett ryck inatt när jag precis skulle somna för jag trodde jag höll på att dö. Sen när jag väl somnade om så tog tre stycken tjejer livet av sig.
Men jag mår bara fint, min hjärna är inte alls fuck't up.

Kommentaren på det: - Ja.. ojdå.

Nu vill jag flytta, nu. Nu. Vill bara få det överstökat med det här jävla benhelvetet.

en dansande torsdag

Har möblerat om rummet, städat och rensat bort en jäkla massa skit.
Så för er nyfikna så här ser det ut nu :) Kan ju berätta att det har varit några förfester på detta lilla rum, och de fick jag städa upp rejält idag, då de riktiga fläckarna och skiten kommit fram. Men det var det värt!

Varit en riktig handywoman och satt upp hyllor och tavlor :P
Och ja, kanske inte världens bästa dragning av sladd, men vafan..
den är för kort för att kunna gå dras på något annat vis.

 

Häääääär ska tv:n vara. Uppe på den där röda väggen till vänster.
Den kan nog bli ganska asbra.
Snygg skärmsläckare har jag också..

 

Sen den bästa fönsterprydnaden!

Fick ett mejl vid sju att varorna är på väg! Ser fram emot det som fasen, då blir det mycket filmtittandes!

----

Sen lär jag berätta, återigen, att Hasseboy är förjäkla underbar, som alltid får mig glad. Puss på dig!

onssdaag

En produktiv dag idag. Började dagen vid halv nio, och drog upp rullgardinen och det var snöstorm ute till min stora besvikelse. Att jag inte somnade om är ett mysterium. In och duscha, tvätta mögelhåret, sen frukost och iväg till farmor för att spendera förmiddagen där. Det blev iväg till apoteket och sedan ICA för att avsluta med fika.
Sen var det dags för en stadsfärd och hälsa på mor på jobbet. Få några idéer om vad man kunde äta. Sen hem, laga mat och se på sista avsnittet av Värsta Pojkvänsakademin.

Eftermiddan blev att hämta mor från jobbet och besöka Willys på hemvägen. Sen kaffe och uppsättning av en hylla som ska passa med tv:n. Vill ha det nu. Dock lär jag åka till Borlänge och köpa en adapter så jag kan koppla ihop tv:n med datorn. Men pengarna finns inte riktigt nu. Men aja, det blir iaf.

Nu lite tv och sen sleeeeptime.

tiiisdag

Det här var en av de tråkigaste med ändå en ganska lättroad dag, om man kan uttrycka sig så. "Försov" mig till nästan elva idag, så det blev inte så mycket av förmiddagen. Men jag fick i mig i alla fall frukost, sen kolla igen på ett tv-program sedan kom mor hem. Hon var inte i det gladaste laget, så fick koka kaffe och ha ett stöttningskalas. Och det gick ju strålande. Bror tittade förbi också, och mamma behövde hjälp med rim till frisörskan. Så vi hjälpte henne, och ja.. man kan ju rimma lite trots allt. Kommer dock inte ihåg rimmet nu, men aja. Mamma blev snygg i håret iaf, vilket var viktigast.
Sen nu blev det hockey x2, handboll och fotboll till kvällen. Hann även med två tv-program och fastna för The Sims igen. Alltså, karlarna jag gör är så fruktansvärt snygga så jag vet inte vad. Dock dör ju datorn varannan minut och jag hinner inte spara allt jag gör så nu tror jag att jag gett upp..

Imorgon onsdag och då är det dags för rutten igen och en tripp till affären med farmor.
Det blir nog en fin dag imorgon också.

Sitter mest och väntar på att det ska bli helg, och att tv:n och hemmabion ska anlända! Ska bli så jäkla fint att slippa den här jäkla tvn.. och en dvd som knappt fungerar. Får hoppas att grejerna är bra grejer. Ska även försöka sätta upp några hyllor imorgon, hyllor som köptes för 2år sedan när jag skulle flytta första gången. Kanske lika bra att dra upp dem på rummet. Kan ju bli riktigt snyggt om det blir som jag tänkt mig.

Kollade även upp utbildningar, och på den sidan ser det fan inte ljust ut. Man måste ha Matematik D till nästan alla djurutbildningar, och den hjärnan har jag inte, så då kanske jag blir tvungen att välja andra hands valet i alla fall. Aja, än behöver man inte bestämma sig iaf, tur det.

Fiiiiiiiiint, ciao.

måndagar är måndagar

Åhh herregud, idag har det hänt så mycket att jag är så trött. Därför orkar jag inte skriva något längre inlägg om denna måndagen. Måste sova och det är nu eller om 2h. Ha det så jäkla bra!

Så skulle man kunna skriva. Men, nej.
Har faktiskt varit till Ams, börjar bygga på stegen så den ska bli bättre och lättare. Så om ni tycker jag ser konstig ut när jag går fram och tillbaka så fundera inte, det ska vara så. Konstigt nog.
Har även handlat, slängt iväg ett kuvert (eller postat). Så ja, det har hänt idag.
Spanade även in två utländska killar starta en bil genom att putta ner bilen nerför en backe och starta den, och sen sladda runt ett varv och uppför backen igen. Så kan man ju också roa sig. Tog en bild på spektaklet men orkar inte dra upp bilden.


Det var de det, hejrå!

från lördag till söndag

Hade mig en riktigt konstig lördag igår. Förstod inte riktigt vad som hände.
Det fanns inte riktigt några planer, men ändå slutade den helt perfekt underbart.

Drack några glas, blev illamående så det är som vanligt. Mitt kort är paj eller något, för det fungerar inte, eller så slog jag fel kod, kanske, om man nu kan göra det.. Min förfest blev i alla fall 3h prat med Al genom Skype, så nu har man sett hennes fina gröna (?) rum, och höra hur hon har det.

Idag är det söndag och 2 advent, julen närmar sig alltmer och det är fantastiskt!


Och min karl är verkligen bäst ♥

Dags för 20års present + julklapp åt mig själv

Fick ingen 20 års present förra året, så nu har det blivit så att jag med mina pengar och mamma och pappa med sina har lagt ihop till en ny tv till mig i 20 års present.

Den duger för mig, och jag är rikigt nöjd. Får se om resultatet blir detsamma.
Men det blir det nog, kan inte bli sämre med den jag har i alla fall.
LG 42" LCD-TV 42LK430N

Så nu blir det att leva fruktansvärt fattigt.
Men det får det vara värt.

Ser fram emot att få använda detta, dock jääääävligt jobbigt att vänta enda tills julafton att få öppna det bara.. Men bara 20 dagar kvar.


MEN GUUUUUUUUUUUUUUUUD!

Jag gick på stan, två "gamla" karlar möter man på stan. Det är det värsta med att bo i den här jäkla staden. Sen in på Willys och finna sin stalker (du vet han från gymmet a-l), så nu vet mamma vem han är ifall jag skulle bli bortrövad någon gång. Usch.
Men i alla fall, imorgon är det Gurkan på Solo och morbror på Silver. Intressant combo.
Totalt förvirrad också, vet fan inte vad jag vill och det börjar bli stöööööööööörande.

Köpt mig bacardi och två drinkar från systemet, den här fredagen kanske kan sluta lyckat iaf!

I alla fall, funnit två fantastisk bra låtar!
När man alltid gillat Sean Paul så har man.
Got 2 luv U



She doesn't mind


omg ;O

Har nog aldrig kommit hem med så mycket inhandlat någon gång. Jag har fyllt på nästan alla garderober utom den viktigaste skogarderoben, som egentligen är i störst behov.
Men i alla fall, 2st BH:ar, 6st trosor, 1 tröja, 1 stickad cardigan, 1 linne, mascara och foundation (min har nämligen möglat), och sedan mat på matpalatset. Alltså, seriöst deras sås. Jag älskar den, funderar på att åka dit och sno med mig några byttor..
När vi, jag och mor, skulle åka hem från Borlänge så var tåget inställt så vi blev tvungna och ta bussen. Och bussen visade sig ta omväg på omväg, så nu har man sett skogen mellan Ludvika och Borlänge och inte vägen. Bussjuk, men glad ändå.

Mamma provar mössar, och är fruktansvärt lik mormor när hon har sin mössa på sig.

 

Och jag måste bara visa min skärmsläckare.
Kärlek!