Blogg från mobilen!

Orkade inte koppla upp datorn igen och blogga så tar det från telefonen istället.

Dagen idag har varit hektiskt som attan. Helt jävla slut i kroppen alltså.
Började med gymmet vid 10, sen stan för att hämta en lapp. Väl hemma dusch och lunch. Iväg till farmor en snabbis hjälpa henne med gardinen och iväg och handla åt henne. Sen kom karln en stund efter jobbet, efter han dragit var det upp på stan igen hämta ut skorna som jag beställde (alla ska skickas tillbaka. För små, för små, för fula). Så blev det med det. Sen gå hem med paketet. Tungt och jävligt och långt att gå. Från hemköp och hem. Väl hemma vid femsnåret var det att komma på något att äta, ingen fanns hemma så på med kläderna igen. Sen hem laga hemlagad pizza och ett/två/tre glas kall cola - mums.
Men nu vet jag iaf hur jävla jobbigt det är att inte ha bil. Jag HATAR att BYO är borta. Ska fan köpa mig en bil när jag vinner på lotto..

Det var dagen i alla fall. Imorgon blir det PL igen och träffa karln. Förhoppningsvis blir det bra mycket lugnare än idag.

Nu sista avsnittet på Sex and the city. Där Big "hämtar" Carry från Paris efter hon flyttat dit med konstnären Alexandr (ja och han stavar sitt namn så :S).
Det är hur som helst ett av de bästa avsnitten.

Så god natt, och på återseende!


Så en måndag.

En måndag som bestod av arbetsförmedlingen, träning och pussar åh kramar med karln. Så då har jag alltså redan lyckats bockat av tre saker som skulle göras den här veckan. Imorgon blir det nog samma sak, utom arbetsförmedlingen. Det är fint, riktigt fint.
Än så länge är det skönt att föräldrarna är borta (och ja det åkte bara igår.. men), så det håller förhoppningsvis i sig. Beställde ett par harembyxor idag också, vill verkligen ha på mig något annat än mjukisbyxor. Är så jävla trött på det här. Så förhoppningsvis så syns i heffaklumpen. Den gjorde det sist, men kanske har något förändrats. Annars gör de det 29 februari.

Sen det här med överraskningar. Fick ett överraskande meddelande på fb från karln, så ja.. om man inte var kär innan så blir man det då. Romantik det har han väldigt gott om.

Aptrött också, klockan är inte ens halv 11. Jag börjar bli gammal, eller erfaren. Det är nog både och.
Sen det här med omklädningsrum.. Att vara i ett omklädningsrum tillsammans med två 15åringa tjejer (fast de kunde lika gärna varit 12), kan nog vara det mest krävande som finns. Jag är glad att jag aldrig var en fjortis när jag var ung. Aja, nog om dem.

Nu ett avsnitt på Paradise Hotel, sen sooooooova!

så ska det låta

Det är söndag nu då. Och jag tänker härmed starta nästa vecka som är en kärleksvecka. Zlatan sköt in bollen idag men en frispark, och därmed går starten på veckan. Alltså börjar nästa vecka redan idag. Konstigt men sant.

I alla fall, mamma och pappa har tagit BYO uppåt i landet, till Sollerön närmare bestämt. De ska ta igen sig efter den borttappade semestern i somras. Sen kommer även moster och hennes sambo upp dit. Kul för dem.. ;P
Så vad ska Dessan hitta på att göra denna vecka då hennes socialabit försvunnit.
- Jo, har tänkt på det här med relationsstatusen. Det borde ju ske någon gång.
- Ta ifatt alla serier. Har bara koncentrerat mig på Paradise Hotel efter tips (från Kötta!).
- Övervinna min egna skräck för föräldrar.
- Träffa P-L och föreslå en kärleksmiddag, (nej). Bara träffas.
- Kanske supa mig full i fint sällskap.
- Träffa karln och pussa åh kramas.
- Hade hoppats på syrran också, men det blev inget. Får ta tåget dit istället.
- Att inte sluta träna. KEEP GOING!
- Till arbetsförmedlingen, men det är ingen plan det är ett måste. Suck.

Så, det är planerna. Sen får vi se hur fan det går med allting. Men något kommer det bli iaf.

Sen det här med mina hemliga bloggläsare. Har många sådana nu när tamefan ingen kommenterar. Men aja, jag gillar hälften av er ändå.

Har även början spåna om jag ska börja röra mig runt i Sverige sen i vår. Börja med Marre i Uppsala, sen till Västerås och sen till Malin i Göteborg (måste bara dit!).

Det är så det är iaf. Nu kör vi igång, måndag imorgon :)

den nya låtplågan i Sverige.

Det är nu man ska undra vart världen är på väg. Vem och om vad som helst kan man slå igenom med.
Dock har jag själv fastnat så vafan. Men herregud, vad sjunger folk om egentligen..



Sen hittade jag den här några minuter senare..
Spotify ger alla möligheten..



skorna är på väg hitåt!

Tack för alla kommenterar! Dock har jag frågat både Malin och syrran och fått bekräftelse som jag ville ha, därför har jag skor att vänta på numera. Får hoppas de passar!
Får hoppas fötterna mina inte är alldeles förstora så jag kan trycka ner min tjocka breda jävla fot i dem! Kom igen nu!
Dessa blev det!




köpa eller inte köpa

Står inför valet och kvalet. Behöver både sommar- och vinterskor. Och nu kan jag ha funnit mig några stycken.
Så får höra på utlåtandet här igenom. Vad ni tycker, om nu någon skulle våga kommentera :P.

Sommarskon. Istället för att slippa springa runt i tygskorna hela tiden..

Och vinterskorna.

Så vad tycker ni om skorna, tell me.

 


we should run

Så då var denna torsdag över, eller snart. Syndat har jag hunnit göra också, tog mig en negerboll på fikat idag. Men för i helvete, det är bara en negerboll. Jag börjar mer inse att jag ser ut på ett visst sätt och man istället kanske ska börja älska sig själv istället för att springa runt på en diet som trycker ner en till botten.
Jag älskar att träna och pressa min kropp så ådrorna i händerna sprängs, så det kommer jag aldrig att sluta med. Visst, vem vill inte ha en slank kropp? Men i slutändan är det inte min kropp folk älskar utan mitt jag, och den jag är.

Jag har en karl som säger: "jag längtar tills vi får borsta tänderna ihop". Och då tänker jag bara, fan alltså. Det är enkelheten som gör allting så fruktansvärt bra. De små detaljerna som man till slut glömmer att se på.
Jag ogillar mitt daltande och jag ogillar mitt ständiga dåliga humör. Jag är egentligen så fruktansvärt glad och är så galet kär i vad jag anser kan vara den mest härligaste karl'n på jorden. Men ändå känner jag lika gärna för att låsa in mig på ett rum och dra täcket över huvudet och gråta. Varför? Ja, om jag visste det skulle jag åtgärda det.

Det är väldigt svårt att förklara för folk som aldrig har känt samma sak. Och nu menar jag inte att jag är speciell, men vissa förstår bara inte vad man menar. Jag är glad över att jag har de jag har i mitt liv, och förhoppningsvis stannar de kvar där de är. Men ibland känns allting som att man går och gör felval och få ta skit som man egentligen inte ens har fått. Kalla mig förvirrad, för just nu har jag inte så mycket koll.

Och nu känns det bara som jag svamlar iväg. Men just nu känns allting så bra och dåligt på en och samma gång. Och jag är glad över att jag har de personer här hemma som fortfarande lyfter upp mig när allting går bra för alla andra medan en annan står och stampar i samma fotspår som för 1år sedan.

Det är så här det går när jag känner att allting inte står rätt till.

ingen rubrik, men så blev det så ändå.

Så ett blogginlägg idag då tänkte jag.

Händer dock inte så mycket förutom att jag börjar bli typ sinnesjuk.
När man inte får äta vissa saker så är det allt man vill ha. Jag ser pommes framför mig, chips, dipp, pizza, choklad, beasås. Ja, typ allt onyttigt. Åh, seriöst. En margerita med pommes och sås. Hur jävla gott är inte det?!
Eller bara en chokladruta, en Marabou eller Fazer. Det är som guld.

Men om man bortser från mat har allting gått bra, -7kg iaf. Men det är så fruktansvärt dyrt. Så vi måste göra om lite i planeringen tror jag. Men inte än, kanske nästa vecka. Aja, vi får se hur det går.
Imorgon ska det fikas iaf och det planeras för kryssning också. Mycket bra planer att se framemot.

Ikväll är det El Clasico, det ska nog ses. Lär upp tidigt imorgon och träna med mor, men jag då får jag väll ramla runt som en zombie.
Förresten, blev tillsagd på gymmet i måndags så jag blev förbannad.

Jag står och byter om i ett omklädningsrum, där det finns två dörrar. En dörr för att gå ut till "hallen" och en dörr så man kommer direkt ut i motionsrummet där folk tränar.
Jag är på väg att välja den senare dörren, då det plötsligt kommer en hormon tant och säger med väldigt arg och bestämt röst "kan du inte läsa eller?". Jag vänder mig om och möter hormon tanten och säger "va?".
Då hon svarar, "ja, lappen här på dörren?". Vi båda ser på dörren där det inte finns någon jävla lapp. "aha, de kanske har tagit bort lappen. Men man får inte gå ut här iaf". Jag ser på tanten med förskräkligt smink i ansiktet med världens rödaste läppar, skakar på huvudet och går ut genom den dörren man tydligen inte fick gå ut i och slår igen den.
Jävla kärring alltså. När man redan har en dålig dag så ska läppstiftet få förstöra för en ännu mer. Aja, lär väll träffa på henne fler gånger. Och då är det väll min tur att säga "ser du dåligt eller?" (eftersom lappen inte fanns).

Hur som helst. Det är onsdag och snart helg igen!

lördagskväll och söndag

Hade en sån fruktansvärt fin kväll igår. Det var sådär galet bra så man undrar vafan folk har gömt sig.
Mycket skratt och glädje, och allting kändes bara bra. Sen fick men träffa karln också. Det är sånt som känns fantastiskt helt enkelt. Blev bra i gasen och nog har jag gjort saker jag ångrar även denna gång. Menmen, sånt är livet.

Kom hem vid halv tre tiden idag efter spenderat natten borta vid karln. Så när man kom hem blev det en shake och fotboll, och vem gör inte två mål om inte min kära Ibra. Jösses vad allting känns bra nu.

Fint sällskap, saker faller på plats, operation, mål av Ibra, PL och allting löser sig alltmer.
Äntligen känns det äkta och alldeles underbart.

Kul att träffa gammalt och nytt folk. Hoppas på fler sådana :)

Nu ska jag försöka hålla ögonen öppna till kvällen eftersom det inte blev mycket sömn inatt när man har en snarkade "åsna" bredvid sig. hm.. Öronproppar nästa!

lördagsfest är alltid kärlek!

Sååååååå ett blogginlägg halvfull och glad.
Det är fest ikväll, ska bli riktigt fint och taggad till tusen är jag. Kan nog bli en bra kväll det här ser det ut som, trots den är lite otippad på sina håll ;).
Spriten rinner ner bra i blodet utspädd med energidrycken, har verkligen gott över till lite A-l-dricka. Men jag förstår varför hon dricker detta ;). Dyrt är det iaf. Men vafan, festerna blir inte så ofta.

Första festen sen juldagen är det, eftersom nyår blev en hemmakväll med karln. Så taggad är man allt. Är inne på andra drinken redan, och jag tror inte Bodil kommer gilla det här så mycket (A). Men vafan. Jag är 21 och festar, så är det bara. Bodil får jag ta hand om imorgon. Det är vägning på måndag igen, nervös som attan men vafan.
Jag är bara så lycklig att äntligen få lägga mig på operationsbordet igen. Och Patt-Lena har inte dumpat mig. Känns fint. Finns ju en väldigt fin vänskap därimellan.

Har verkligen snöat in på musikspåret igen. Har varit ganska lugnt med musik aslänge (sen juldagen typ), men nu så börjar jag komma på banan igen.

Jag har massor att berätta, men vafan. Jag har ju ett eget liv också. hahaha. Eller nja.. nej.
Och handboll suger och jag ser verkligen fram till sommaren då FOTBOLLS-EM ÄNTLIGEN ÄR. Fotboll = kärlek.
Drömde om mördare inatt förresten, jag överlevde även denna gång. Dör man på riktigt om man dör i drömmen, har hört något om det. Och nu förstår jag även vad Hasse menar med mina andningsuppehåll jag har när jag sover, hade nämligen två inatt jag vaknade av. Hm.. Aja, jag är spännande när jag sover t.o.m.

Nu. Fortsätter jag med magvärk och karatefylla bort iväg in i dimman och ser framemot era möten ikväll!

29 februari, för fan!

Jag har fått the fucking letter!
Undersökning och ev. operation - 29 februari! Äntligen ska det ske!
FYFAN VAD GLAD JAG ÄR! Förstår ni det? Nej! Känslan som infinner sig? Nej!
Men skit i det, skåla med mig ikväll för det tänker jag tamefan unna mig.
Ojoj, äntligen. Kom igen nu kirurg Tor!

---

Och nu har jag glömt allt annat jag tänkte skriva. Återkommer!

det här med skäggväxten! - IGEN

MER SKÄGG ÅT FOLKET!!!

You're making me hot,hot, hot






några väl valda ord

Någon lär ta upp diskrimineringen eftersom SvT själva inte bryr sig ett drit om det. Blir så trött på allt vad idrottsgalor är om. Det handlar ständigt om denna manliga sida, och "alla" var så glada att svenska herrarna lyckats kvala in till EM. Men att de svenska damerna i respektive handboll och fotboll lyckats ta med sig en medalj hem. Handbollsdamerna genom ett EM-silver och fotbollsdamerna med ett VM-brons. Fick de något pris på galan? Nej. Fick de några stående ovationer? Nej. Fick de ens EN applåd för sina fantastiska prestationer? Nej.

Vad fan är det för jävla fel på folk. Jag avskyr denna jämställdhet som infinner sig inom idrotten. Alla medaljer har olika betydelser eftersom medias syn på idrott ger oss det. Sen att en gubbe med häst vann Jerringpriset vill jag inte ens ta upp. Hästsporter är verkligen inte min grej på något vis, så jag låter det vara osagt.

Ibland undrar jag verkligen på "Om" man skulle bli feminist på allvar, eller bli politiker och banka vett i en och annan.

----

Annars ringde jag återigen PL, och jag var inte dumpad. Bara receptionen som inte sköter sina arbetsuppgifter. Så en ny tid är ordnad och det ska bli fint.
Jag kan ringa alltså. Otroligt.

Handboll ikväll och det kan man inget annat än se framemot. Roligt trots förluster, spänningen är oftast brutal. Tur att man har ett starkt hjärta än så länge.

Annars dagen har varit fin och temporik. Har gjort två träningspass idag, ett tung på gymmet och sen ett högt tempo på promenaden med mamma. Drog iväg med na' som fan. Dock är fortfarande tårna ett stort frågetecken, då de värker så in i helvete trots nyinköpta skor som sjukgymnasten klagat på. Hm..
I alla fall, en bra dag. Känt mig pigg, kär och glad. Som det ska vara. En härlig 17 januari.

resultat och ensamheten

För i helvete -5kg! Så här lite var det längesen jag vägde, haha.
Men den första veckan är alltid den lättaste veckan, nu gäller det att hålla i det här. Jobbigt är det faktiskt, riktigt jobbigt. Men när man märker resultat blir allting lättare. Plus att Bodil ringer och håller koll på en också. Jag gillar det här. Dock känner jag mig ensammast i hela jävla vida världen och det här med framtidsplaner måste tamefan göras snart. Börjar smått bli tokig. Tur att jag får mig en "minisemester" vecka 5. Får se vad som händer då.

Förresten har jag blivit dumpad också, av min PL.


Får ta ett längre inlägg imorgon eller något.

kärleken

Tametusan vad jag är kär och underbart glad. Ibland känns det verkligen.


dagarna två

Så dessa dagar jag inte bloggat på har gått åt på träning och umgås med Marre faktiskt. Helt underbart att någon kommer hem till Ludvika så man har någon att umgås och skratta med. Hon var även en jäkla kärring genom att köpa toasts, chips och choklad när hon var här. Bara ett chips slank ner så jag får mycket väl godkänd på det alltså. Men jösses doften alltså! Jag blir tokig snart. Men förhoppningsvis blir det bättre..

Men ja, idag blev det även en fika med Bro på Engel. Riktigt trevligt =). Och fick tips om att se Paradise Hotell Norge, och det har jag nu gjort. Tre avsnitt har jag sett, och det är riktigt roligt, dock hatar jag norska. Men se vidare tänker jag allt göra. Någon underhållning behöver jag.

Men nu Sveriges Mästerkock och sen Biggest Loser Sverige.

Så det här med dieten och träningen

Jag håller i denna diet och jag håller i träning och snart har jag klarat fyra dagar. Jag tar fyra dagar i taget och nu har jag faktiskt fått rutin på det hela. Det är verkligen långt ifrån det godaste jag äter men allting känns så mycket lättare när man har en coach som ligger på en och ringer till en och frågar hur det går. Håller även koll på vad man äter genom en hemsida. Det känns verkligen på riktigt. Och jag äter helt andra maträtter nu än vad jag någonsin trodde jag skulle äta, och maträtterna smakar riktigt bra. Jag undrar bara när jag ska våga mig på fisken för första gången.
I alla fall så här kan upplägget se ut på en dag.

9.00 - Fibrer & örttabletter, Cellulos, Vitaminer och Mineralet. (fiber och örttabletterna ska tas 30min innan måltid).
9.30 - En shake - karamellsmak. (2,5 dl mjölk + 2msk rågade proteindrinkmix + 2msk strukna personligt protein)
ca. 10.00 - Träning - tung (vatten 1 flaska eller en halv, beror på)
12.00 - En shake - karamellsmak. (2,5 dl mjölk + 2msk rågade proteindrinkmix + 2msk strukna personligt protein)
13.00 - Alla tabletter en gång till (Fibrer & örttabletter, Cellulos, Vitaminer och Mineralet)
ca. 13.30 - 14.00 - En shake - karamellsmak. (2,5 dl mjölk + 2msk rågade proteindrinkmix + 2msk strukna personligt protein)
16.00 - Kan bli en frukt om hungern finns.
17.30 - Alla tabletter en gång till (Fibrer & örttabletter, Cellulos, Vitaminer och Mineralet)
18.00 - Middag, en riktigt måltid som är proteinrikt och oftast kalorisnål.
ca.21.00 - Kvällsmacka - Ett hårt bröd med en mager ost eller keso. Utan smör.

Ungefär såhär kan en dag se ut inom mat =) Jag är nöjd och mätt så det går fint. Får hoppas det blir något resultat också. Har fått höja på mina vikter på gymmet också, så nu jävlar. Gladiatorerna nästan (nej).

Bara för att han gör den bra och hans kindben

Den här version är magisk på något vis.

en lidelse som jag själv utsätter mig för

Jag tänker vara ärlig så:
JAG TROR JAG DÖÖÖÖÖR! Det smakar fan och jag har kväljningar och tror seriöst jag aldrig kommer klara det.
Och det här är alltså efter en halv dag. Men jag ska snart får ÄTA kvällsmat och då kommer det kännas mycket bättre.
Jag känner mig fruktansvärt nyttig i alla fall med en massa vitaminer, fibrer och något mer.. Så jag är nöjd faktiskt. Tränade också idag, och fick med mig mamma. Så en bra dag!

Imorgon är det dags för Falun tur och retur. Intressant med doktorer, en kvinnlig också. Kan ju gå hur som helst.
Sen onsdag dags för P-L och då kommer MARRE, så jävla kul :D.

Film och sen laga mat, ciiiao!

Upptagen en hel söndag med sport

Vaknade med sport och nu är sporten slut på tv.
Jag tror jag följer all sport som finns. Men aja, det största intresset är sport.

Fick iaf bästa möjliga sällskap i knät

 

Och vad blir det för mat. Jadu, något från den vita burken.
Mycket proteiner, celliuos (stavning?), vitaminer, fibrer, måltider i två olika smaker.
Det blir en intressant framtid.

Målet är satt, och någon jävla gång ska man väll lyckas. Varför inte nu när man har tid i överflöd?
Imorgon börjar kampen mot kilona. Vare sig jag vill eller inte, har ju en personlig coach efter mig också.
Make it or brake it.


Uno

Hej söndag.
Hej då lördag.

Dagen idag har jag spenderat i sängen. Och just idag har jag haft den skönaste sängen ever.
Jag tackar tv:n för all sport som visats idag och alla värdelösa program jag sett.
God mat fick jag i mig, fast en måltid på en dag kanske inte är den bästa vägen att gå dock.

Och jösses vilka snygga, stygga och härliga karlar det finns.
Annars. Tackar jag för mig.

sleeeeeep.

För att Sveriges juniorer tog Vm-guldet hem till Sverige igen. Jag är så glad att jag stannade uppe till 5 imorse och såg hela spektaklet och alla skott som gick utanför, och alla missade lägen för att till slut få se ett mål som gav oss så mycket glädje och kärlek. Tårarna rann på kommentatorernas kinder och lika på mina. En fantastisk känsla. Det är något speciellt med att vinna ändå.

På grund av att jag gick och la mig så pass sent, så sov jag till kvart i ett. Riktigt skönt och dröm en massa inatt, bara dåliga drömmar. Bråk och slagsmål hit och dit, man kanske borde undvika hockey innan man ska sova?
I alla fall, halv två stod jag på crosstrainern och tränade precis som vanligt. Körde igenom hela kroppen återigen, och känslan när man går ifrån gymmet är obeskrivlig. Är riktigt nöjd och stolt att jag klarar en hel vecka. Många veckor kvar tills jag är nöjd men jag känner redan att kroppen mår betydligt mycket bättre.

Annars har det inte hänt så mycket mer, det blev middag och film till kvällen med mamma och pappa.
Och alldeles precis nu fick jag se mig ett fyrverkeri från stan, så det kanske betyder att man borde sova nu. Konstigt med ett fyrverkeri två minuter innan 0.00. Men det fanns säkert någon bra anledning. Åskan var det inte iaf, han har redan mullrat och skrämt livet ur Ludvikabefolkningen så det räcker den här vintern.

God natt.

Summering av 2011 - i bilder och ord

Även 2011 fick sig ett avslut. Det har hänt så otroligt mycket under 2011, känns det som i alla fall. Det är definitvt inte bara dåliga saker utan även bra saker. Dock kommer man ju oftast ihåg de sämre sakerna.

I början och hösten av året hägrade fortfarande perioderna med kära AL om fester och alkohol. Detta var en fantastisk tid måste jag säga, kanske lite väl många karatefyllor och mycket saker som man kunnat göra annorlunda eller struntat i så här efteråt. Men just då var det "the time of ours life". Jösses. Festtiderna, hoppas de kommer tillbaka.
Höll även på att jobba då på sporthallen denna tiden av året.

Sen blev det sommar. Inte så värst mycket fest, men tiden gick och planer gjordes till våren.
Men man umgicks väldigt mycket och hade en riktig fin sommar. Vet inte riktigt om vi åkte iväg någonstans med familjen, men jag tror det. Kan ha varit till Mellbystrand en vecka i en stuga.
Firade även min morbror med en hejdundrande 50års fest.

Sen kom hösten. Då började skolan, och tron på att lärare var yrket för min del. Första veckan gick strålande, andra veckan halkade jag efter då första operationen gick av stapeln. Och ni som pluggar, och speciellt på distans vet hur mycket man missar direkt. Missade redovisningar och grupparbeten. Men jag kom igen och trivdes hur bra som helst i Köping där jag studerade, men trivdes mer med klasskamraterna än med ämnet. Började iaf ta mig en funderare och försöka flytta till Västerås, vilket inte gick något vidare. Vilket var bra om man ser hur det ligger till nu.
Hoppade av skolan i början av oktober, tror jag. Kom hem igen, och här tog det väll stopp. Nejdå.
Men det var väll ett ganska klokt beslut.

Väl här hemma passade jag på fira min 21års dag och åldernojjan drog igång på allvar. Det var väll här man insåg att gå på krogen i denna ålder kanske inte lämpar sig då de som springer runt på krogen är 18åringar och helt enkelt inte på nivå. Och nu menar jag inte att jag är bättre. Alla är ute efter olika saker när man festar, helt enkelt.

Det var även runt denna tiden, strax innan min födelsedag, vi hade begravning för min Farfar som lämnade oss år 2011. Min första begravning och någonting som jag helst slipper uppleva under många år framöver. Det jobbigaste jag någonsin har gjort, verkligen. Men det var en fin begravning och nu besöker man graven med jämna mellanrum.

Sen blev det december och jul igen. En jul som inte var som alla år. Saknade julstämning runt jul men hade desto större julstämning vid november. Julen kom och gick, som man säger. Det var inget speciellt, men desto trevligare att få se hela familjen igen och släkten samlad. Det var fint. Alltid fint med jul ändå.

Det blev nyår och det firades romantisk. Inte alls som det brukar alltså.


Året har varit bra. Men det finns många saker jag vill ta bort och ersätta.
Vill ta bort massa småsaker som man egentligen inte bryr sig om.
Vill ta bort känslan av att känna sig nedstämd och totalt överkörd vissa perioder.
Vill ta bort operationer.
Vill ta bort känslan som infinner sig dagen efter.
Vill ta bort döden.
Vill ta bort misslyckanden.

Det går alltid att vara efterklok men oftast gör man saker av en orsak. Man reser sig upp efter misstag. Man kämpar vidare. Det är så jag ser mitt liv. Att resa sig efter varenda smäll, även om den är liten eller stor. Jag har alltid behövt en lång transportsträcka till att kunna resa mig och ibland faller jag tillbaka där allting började. Men jag har ändå aldrig gett upp och gett mitt liv i någon annans händer.
Det är jag som fått mig själv att stå där jag är idag och ingen annan.

Bilder från året 2011, ett lite urval ;)















förändring på G, eller ja..

Sådärja, nu har jag gett mig in på något som ska förändra mitt utseende. Egentligen ligger det här inte i min planering utan råkade bara faktiskt bli såhär. Jag var iväg och tränade idag och då fanns det två damer där från Herbalife. Så nu har jag ställt mig på en våg och fått veta min vikt (ÅH FYFAN), muskelmassa, vattenmassa, fettmassa och en massa mer. Jag hade en stor muskelmassa iaf, men inte så stor som jag trodde, väldigt bra fettförbränning och låg bra till på både benskörhet och bukfett. Så det var ju fint.
Så nu har jag fått mig ett program och produkter får vi imorgon (både jag, mamma och moster blev delaktiga i detta), så nästa vecka ska det sättas igång. För hoppas att detta får en att må bättre. Det var väldigt intressant iaf, och man måste ju prova för att få veta. Skulle vara fint att gå ner i vikt innan det är dags för sommar, skola och flytt och sånt :).
Jag har motivation nu iaf. Så nu kör vi på. Man får även personlig coaching och möten genom datorn vissa tider. Så det känns fint. Jag tror på det här, i alla fall för stunden.

Byte ut skosnörena på skorna också till svarta och nu LYSER de inte så mycket längre. Riktigt nöjd över skorna. När jag sprang på rullbandet så kände jag hur skorna hjälpte vaderna och fötterna med stöd. Riktigt skönt. Kanske var bra att jag köpte skorna trotts allt. Pappa fann skorna förresten igår kväll, så suck på det. Men aja.

--

Ikväll är det hockey, eller inatt rättare sagt.. 02,00 spelar Sverige Vm-final mot Ryssland. Kanske är det äntligen dags för vårt andra junior VM-guld. Vi har ju nio VM-silver allt skylta med. Kul blir det.
Det blir även att äta upp resterna från julbordet ikväll till Eva Rydbergs teater på SVT. Känns nästan som en liten tradition. Det blir en bra torsdag det här, mycket nytt och mycket fint.

Bilder hit och dit

Har jag berättat att pappa kastat bort mina skor, i alla fall det har han. Så idag gick jag och mamma ut på jakt för att leta efter ett par nya. Och jag hittade tamefan ett par också, på rean. Det brukar typ aldrig hända. Ett storlek för stor, men hellre det än för små. Och inte svarta heller.. Så nu kan jag äntligen ha skor på mig på gymmet.
Det är även så att den formar sig efter foten och inget stelt material, så perfekta skor! Puma - såklart. Allt för att hedra min kära Pumps.. (katten alltså)

Funderar dock på att byta ut snöret mot svart. Får se hur det blir.

 

Sen har jag lovat bild på mitt löshår som jag hade, det togs ur kanske 1 vecka efteråt. Fint som attan var det, men har verkligen inte orken att ta hand om det.

 

Sen tvn och dvd:n har jag lovat en bild på så här får ni en bild på det också, Kanske inte världens bästa, men iaf.
Finns ju en bild längre ner också på tvn som ni kan spana in. Jag är nöjd iaf, jävligt nöjd. Bästa köpet hittils fast jag lever på existens minimum.

Högtalare på sidan om, och basen står där under hyllan.
Inte världens snyggaste med kablar, men vafan. Jag ska ju inte bo här för allt länge till hade jag tänkt ;).


Fulla och perfekta vänner

Hur ska man klara sig utan denna trio nudå.
Aja, tur bilder och minnen finns kvar iaf ;)






utan toner blir man aldrig hel



Vissa texter sätter sig mer än vad man tror.
Man relaterar till andras tankar och funderingar, och det visar sig att man aldrig är ensam
hur mycket man än må tro det.
Musiken gör så att folk lever. Musiken gör så att folk glada. Musiken binder oss samman.


Från en stund till en annan. Från gott till ont. Från glad till ledsen. Från kärlek till hat.
Förändringen går så snabbt ibland. Men.. modet och hoppet behåller jag än.
Jag behöver tänka. Jag behöver svar. Jag behöver någon som visar mig hur det egentligen ska vara och det egentligen ska kännas när det känns rätt. Just nu daltar jag mellan hur det är och hur det borde vara. Men jag vet varken vad som är bra eller dåligt. Kanske är det bra jag upplever och har egentligen inte upplevt det dåliga.
Förvirrande? oerhört.

Summering

Det som har hänt är alltså, julafton och nyår.
Det kom hem folk till julen så man fick sig en rejäl dos av tjejsnack, vilket var riktigt härligt. Det har varit riktigt bra dagar. Julen blev av även den, men inte den minsta julkänsla. Julklappar och julmat blev det iaf, och det var precis lika gott som jag hade önskat mig. I julklapp fick jag bara fina saker och saker som jag behöver. Nu kan jag t.ex koppla in datorn till tvn - äntligen. Så många dagar har alltså gått åt till att se på serier och filmer, på en sprilans ny tv. Jösses, det får en att må bra.
Det blev även en juldag att minnas för dem som inte drack lika mycket som jag. Drack upp en hel spritflaska och därefter minns jag inte mycket av den dagen. Skypade med AL under hela förfesten, där även Marre och Malin var på plats. Det var en riktig bra fest och en riktig bra kväll. Krogen blev Solo och natten blev i Smb.

Det har varit bra dagar mellan jul och nyår också, dock kommer jag inte ihåg dem. Men har för mig att det var en heldag med brudarna och en underbar Con fanns det under dagarna.

Nyår som alltid brukar bli totalt misslyckad lyckades istället den här gången. Det krävdes två personer för att få en perfekt nyårsafton. Ibland kan det enkla vara det perfekta. En romantisk nyårsafton, den första och fler lär det bli.

Har även hunnit med två bilfärder, fram och tillbaka till Smb i snöväglag och jag överlevde. Trodde jag skulle dö, men nejdå jag klarade det. Tamefan vad nöjd jag är med mig själv.

Nyårslöfte. Tror faktiskt inte jag tar/har något igår.
Fast kan väll göra som de flesta, leva nyttigare och komma igång med träningen.
Så jag tar det, och än så länge har jag lyckats. Har tagit två pass den här veckan, dock utan skor som pappa slängt bort någonstans i detta hus. Eller så har spöket tagit dem, och ja vi har spöken och jag tror på spöken.

Det var väll det. Händer säkert så mycket mer, men just nu har jag ingen aning eller kommer ihåg något.