ängeln i rummet

En dag hos p-l är omtumlande dagar. Men hon är så klok och god. Har idag sett Inception, filmen med stor I. Gillade den faktiskt, hängde inte med i början men sen så föll bitarna på plats och anar jag en tvåa? Förövrigt så är det tisdag vilket betyder att det är ett nytt avsnitt av Desperate Housewives ikväll, kanon! Var till graven också, tände ljus hos farfar. Så fint så.

--

Förövrigt så är jag kär och har världens bästa karl.

norges kuster och humöret därefter

Blir helt förvånad över mitt egna humör. Vet inte om det är hösten/vintern som trycker ner en i skorna och tar över ens humör eller om det helt enkelt handlar om trötthet. Mitt humör är som vågorna utanför Norge just nu. Kan vara i himmelen för en stund men lika snabbt hamna nere i helvetet igen. Det går inte att kontrollera det heller, det bara blir som det blir. Jag följer snällt med, vad ska man annars göra? Intala sig själv att det blir bättre med tiden, när tid är det jag ger mest till livet. Det är väl tålamodet och motivationen. Det saknar jag fullständigt. Motivationen försvann när det visade sig att jag skulle bli bosatt hemma för minst 9månader till. Tålamodet tryter hela tiden när jag känner att ingenting blir bättre. Så kan man säga att det ligger till. Zlatan nådde 101 mål i Serie A igår, positivt.

En prydnad

Att ha världens bästa katt i fönstret är inte många som har. Varje gång jag kommer hem letar jag efter Ruff och inte efter familjen, vilket säger en hel del. Han är allt och mycket därtill.

Annars har jag haft ännu en fantastisk dag med Al. En vända på stan blev det denna gången och även en vända till Dollar, MM och graven i Lyviken (känns bra i hjärtat att tänt ett ljus hos honom).
Kärlek är en jäkla fin grej.

Imorgon fredag, sista gången att träffa Al och jag finner inga ord på det. Alltid kul för människor att de ska få leva och göra sina drömmar :). Kommer dock sakna henne som en tok, har otroligt många och fina minnen tillsammans med na'. Men ja. Kan ju inte stoppa henne fast jag skulle ;P

Annars är det dags för lite val av hur mycket ångest jag vill utsätta mig själv för i helgen.. Det får visa sig imorgon.

(första inlägget från telefonen ;P)

 


mardrömmar

Inatt drömde jag att Zlatan dog och ingen visste vem det var.
Det var en av de värsta mardrömmarna hittils i mitt liv. Aldrig, aldrig mer.

Och tåget.. fortfarande en skakig resa.

stop or not stop the train

När det äntligen ordnat upp sig och vägen går spikrakt uppåt. Behöver man bara vara hemma i några timmar tills man får veta alla fel man gjorde denna gången. Nu är det som att stå vid ruta ett och behöva göra dessa val och funderingar igen. Och det är nu tålamodet börjat tryta och man har lust att hoppa av det här tåget.

såååja

Har haft sig en fin helg och nästa helg är det första advent (!).
Det blev fest igår och det var riktigt trevligt. Sista festen med al, och det är skit. Tänker umgås med henne som attan nästa vecka så hon tröttnar på mig och blir att hata mig. Kanske är det bäst att skiljas som ovänner?

Filmer har det blivit också. Bad Teacher, Kung Fu Panda 2 bl.a. Bra filmer båda två.
Ikväll blir det en till film, om jag orkar hålla mig vaken det vill säga. Är så sjukt trött. Bakisdagar är ändå bra dagar.

here we're again

Bakade ju, igår.. Herrejösses. Det blev lyckade resultat, dock stod dem inne för länge i ungen men det var bara för det oväntade besöket. Men i alla fall, mina första muffins är gjorda och det gick kanon. De smackade fantastisk, och två koppar kaffe till det.


Ikväll blir det lite spontant fest. Inget som jag hade räknat med, men så blev det. Fick med mig al ut också, för henne är det sista gången för en annan är det bara början på en ny era. Inne på tredje vinglaset nu och ja, illa mår man men den här jävla kvällen tänker jag dricka tills det verkligen absolut tar stopp. Alkoholist, absolut inte. Bara en jävla festare.

Nu på med outfiten och söka upp festen sen får man se hur det går med denna kväll.


har världens bästa katt


17 november

En fantastisk torsdag som spenderades med Al. Det blev lunch på Åhlens, och prata en massa. Sen gå runt och kolla efter julklappar. Riktigt härligt, julkänslor finns det gott om. Julälskare som man är. Såg även två tonåringar som hade lite förbjuden kärlek inne på Åhlens. Men i alla fall, har hittat alla julklappar som jag ska köpa åt karln, så det blir finfint. Måste försöka få in pengarna bara, har en jäkla försäkringskassa som jävlas med mig. Men det ska nog gå iaf. Bara familjen kvar att hitta något åt.

Men en jäkla bra dag i alla fall. Riktigt fint. Och imorgon ska jag pröva på det här med bakning.

Skrev under på att Al har ett körkort också, så hon kan få tillstånd för körkort utomlands.
Och jag tror jag ångrar mig. Det här med parkering alltså..


så kan det gå

Beställde 20000st klänningar behöll två.

(fast i svart)





Dags för fotboll snart! England - Sverige

den händelserika vecka has come to an end.

Så, veckan är slut. Den veckan man på något vis alltid ser fram emot, då man fyller och får all uppståndelse. Jag och mor tog en sväng ner till Västerås i måndags för att hälsa på världens bästa syster och hennes världens bästa Con och Elias. Där det blev en sväng på Ikea och in på några andra affärer.
Sen blev det en tripp till Borlänge med moster och mamma, och sen hade jag den där fasansfulla dagen då jag klippte av mig håret.

Helgen skulle visa sig bli den bästa helgen på många, många år. Har haft min första riktiga dejt, ever. Att man skulle hinna bli 21 innan man blev av med den "oskulden" trodde jag aldrig. Men den var värd att vänta på. När man verkligen få känna sig som man är viktig för någon annan, betydelsefull och den andra personen vill inget hellre än vara med dig och hålla din hand hela tiden. Att känna sig älskad av någon annan är bland det bästa som finns. Efter den här helgen är jag ännu kärare än någonsin, och jag gav mig in i det som jag har lovat mig själv. So keep going.

Nu är det söndag, jag är gladast. Ska snart sova och imorgon är det måndag och då ska jag iväg på teater med mamma, moster och mormor. En riktigt fruntimmerskväll med andra ord.

21 år.

Så då börjar dagen lida mot sitt slut. Och födelsedagarna betyder inte lika mycket som förut och inte presenterna heller. Man fyller, man umgås, skrattar, äter, delar historier o.s.v. Det är nog det bästa med att bli äldre. Inget skrik utan mer vuxet, och på något vis trivs jag bättre i denna miljön.
Presenterna blev en blomma, trisslott (vinst), pengar och Zlatanboken. Riktigt bra presenter med andra ord :)
Konstigt nog så går jag bara och längtar tills på lördag, känns som det är verkligen då min födelsedag ska firas på riktigt. Ingen fest blir det för mig eller någon fest har jag skapat för mig detta år. Så är det. Men vafan, jag är glad. Är 21år nu och har alltså 9år på mig att gifta mig, skaffa barn, utbildning och arbete. Det är mycket som ska göras och gå igenom innan 30års krisen ska komma, dock är den redan på god väg att vara här.

Nu ska jag sova för att imorgon iväg till Borlänge. Någon gång lär man testa sina gränser till överlevnad.

dagen före födelsedagen!

Har klippt av mig håret, känner mig naken och kall - vilket har gett mig en identitetskris. Men jag färgade håret kolsvart, och det känns i alla fall lite bättre. Men ja, frisören har bett mig att klippa mig oftare och vara glad över mitt hår. Så får försöka.

Var till PL idag, och hon gav mig så mycket vett. Skönt att ha någon som lyssnar och inte dömer en utifrån dennes syn och värderingar. Ett bra möte och nu finns det mål att försöka sträva mot.

Imorgon tänkte jag bygga på min ålder och jag tänker göra det stilfullt. Genom att bjuda de närmaste i släkten och familjen på mat (dock utan världens bästa syster) och tårta. Det ska bli en bra torsdag, det stod det t.o.m i horoskopet att torsdagen skulle bli min lyckodag den här veckan. Konstigt nog.


Ibland känns det som det var ödet som bestämde att det var just våra vägar som skulle mötas och att det inte skulle vara enkelt för oss att kunna bli ett vi.
Men jag ger mig in i detta helhjärtat nu och går emot allting som jag ogillat. Jag gillade friheten och spontaniteten men har upptäckt att det är lika skönt med en trygg tillvaro med planerade dagar. Och när man får bilder som förklarar allting som känns så invecklat, känns det bara så rätt och man känner sig aldrig ensam.


världens bästa - då, nu och föralltid


Åh vad det känns bra.


sååååååå, hejdå sen då.

All alone in this fucking world.

Jag har några valmöjligheter som jag tänker göra innan jag ska försöka med en pluggkarriär igen.
  • Förlova mig och skaffa barn (kanske)
  • Gå på en diet för att gå ner i vikt
  • Be många dra åt skogen och stoppa facebook som bokstavligen gör folk till idioter och mig själv
  • Fortsätta festa sönder min lever, mage och mina njurar
  • Växa upp och uppskatta livets mening
Så jag har lite funderingar att göra men än så länge är jag inte helt ensam.
Aja, jag är ganska tragisk eftersom jag bara har två vänner kvar här i Smedjebacken, de finns liksom inte ens i Ludvika. Bra Dessan, vad har du gjort? Jag tänker inte ljuga och säga att jag har ca. 200 vänner som facebook visar, för det stämmer aldrig - inte hos någon, utan jag har mina få, underbara och fantastiska vänner.

Men hur som helst. Jag har saker att se fram emot i alla fall.
Imorgon ska jag till Västerås, sen kanske få klippa mig på onsdag, till PL, bli 21år, få en kärleksmiddag, bjuda på mat o.s.v. Det kan bli en bra vecka, eller så går det åt helvete. Det visar sig, men den har verkligen möjligheter till att bli en perfekt vecka. Får hoppas på det =)

Så ligger det till, vettni!

hangover

Dåligt med uppdateringar dåligt med ord.
Ikväll fest i alla fall, har tre olika sorters vin att dricka och kvällen blir den sista i ordningen med AL för detta år.

Återkommer, imorgon eller aldrig. Vem vet, jag tänkte gifta mig rikt och flytta till Italien, om det blir ikväll?
Det visar sig.

en helg med bara perfektion

Kan nog haft den bästa helgen på väldigt länge. Det fanns liksom inte mycket att klaga över, kanske skulle det vara att man inte hade syster här hemma med ja, allt får man inte.
Fredagen var det bara jag och mor hemma, vi beställde pizza och såg igenom Idol, Doobidoo, Skavlan (som hade fått tekniska problem..). Det var den ultimata fredagen, faktiskt. Skönt när det bara är fruntimmer hemma.
Lördagen, dagen då kära Marre äntligen skulle hitta tillbaka till Ludvika. Helt fantastiskt underbart att se henne. Det blev en "fika-mat"dejt med Lina. Det var inte igår man käkade tacotallrik på Engel kan jag säga, men gott var det allt.
Sen vid 17-tiden kommer AL och då börjar kvällen på riktigt. AL som ansåg sig själv klätt ut sig, skulle försöka komma in gratis på krogen - vilket gick åt skogen. Men det blev en trevlig kväll, med otroligt mååånga skratt och otroligt mycket dans. En riktigt bra kväll. Åkte sedan med till Smb och sov där, och för att läka de stackars knäna som fått sig en omgång av asfalten. Men ett fint avslut på en fantastisk dag blev det.
Söndagen blev en väldigt lång dag, men trötta ögon. Men även denna dagen avslutades fint vid AL med en hederlig tacokväll med Marre och AL (självklart) =P.

Just ja, höll på att glömma och Zlatan gjorde ju två mål i matchen på lördagen så även det gjorde att kvällen blev perfekt.
Nu så här efteråt känns det otroligt tomt, då dessa två kära brudar överger mig gång på gång. Men det är något som man får vänja sig vid, I guess.

Det är galet hur bra dessa två är =)