en helg med bara perfektion

Kan nog haft den bästa helgen på väldigt länge. Det fanns liksom inte mycket att klaga över, kanske skulle det vara att man inte hade syster här hemma med ja, allt får man inte.
Fredagen var det bara jag och mor hemma, vi beställde pizza och såg igenom Idol, Doobidoo, Skavlan (som hade fått tekniska problem..). Det var den ultimata fredagen, faktiskt. Skönt när det bara är fruntimmer hemma.
Lördagen, dagen då kära Marre äntligen skulle hitta tillbaka till Ludvika. Helt fantastiskt underbart att se henne. Det blev en "fika-mat"dejt med Lina. Det var inte igår man käkade tacotallrik på Engel kan jag säga, men gott var det allt.
Sen vid 17-tiden kommer AL och då börjar kvällen på riktigt. AL som ansåg sig själv klätt ut sig, skulle försöka komma in gratis på krogen - vilket gick åt skogen. Men det blev en trevlig kväll, med otroligt mååånga skratt och otroligt mycket dans. En riktigt bra kväll. Åkte sedan med till Smb och sov där, och för att läka de stackars knäna som fått sig en omgång av asfalten. Men ett fint avslut på en fantastisk dag blev det.
Söndagen blev en väldigt lång dag, men trötta ögon. Men även denna dagen avslutades fint vid AL med en hederlig tacokväll med Marre och AL (självklart) =P.

Just ja, höll på att glömma och Zlatan gjorde ju två mål i matchen på lördagen så även det gjorde att kvällen blev perfekt.
Nu så här efteråt känns det otroligt tomt, då dessa två kära brudar överger mig gång på gång. Men det är något som man får vänja sig vid, I guess.

Det är galet hur bra dessa två är =)


Skriv här
Postat av: Marre

Ahh men du rå! :P Haha!

Bästa på länge! <3

2011-11-01 @ 20:25:05
Postat av: Ann-Louise

Whohooo, toppen ;) <3

2011-11-02 @ 14:39:49
URL: http://annlouisewestberg.devote.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback